Tradícionális Magyar ételek, különleges táj jellegű ízvilággal.
Átgondolt ízletes ételek a helyi jellegzetes alapanyagokból!
Éttermünk
csárda
jellege
tükrözi
ételeinket,
egyszerű,
de
jól
átgondolt
receptek
alapján
készítjük
ezeket,
a
lehető
legjobb
alapanyagok
felhasználásával,
melyeket
a
térségben
található
kistermelőktől
szerzünk
be
elsősorban.
Konyhánkat
a
magyar
illetve
a
francia
ételkészítés
jellemzi,
mind
anyaghasználat,
mind
konyhatechnológia
terén.
Emellett
vendégeink
betekintést
nyerhetnek
a
molekuláris
gasztronómia
világába
is,
melyet
előszeretettel
alkalmazunk
rendezvények
alkalmával.
Bőséges
étlapunkon minden vendégünk megtalálja a neki legmegfelelőbb ételt, ételeket.
A
tradicionális
magyar
ételek
készítését
ötvözzük
a
modern
táplálkozás
tudománnyal,
amely
mellőzi
a
szervezet
számára
káros
alapanyagok/adalékanyagok
használatát,
emellett
megőrizzünk
ételeink
hagyományos
íz
világát,
így
tartva
fent
gasztronómiai
kultúránk
örökségeit.
Nagy
hangsúlyt
fektetünk
vendégeink
igényeire,
legyen
az
különleges
étrend,
ételérzékenység stb. jól képzett szakácsaink gondoskodnak és alkalmazkodnak ezek megvalósításához.